åh.


jag skaffade mig ett nytt favoritband i början av sommaren,i slutet av sommaren dansade jag sönder mina converse till deras musik. livet är bra underbart ibland. jag och min bästa vän stod väldigt långt fram i mitten och med händerna i luften och ååååhhh...MGMT iloveyou

(sommaren kvar i mitt blod)

Jag sitter och håller på att plugga naturkunskap. Det går förvånansvärt bra. Själva provet kommer handla om Miljö. Jag gillar miljörelaterade sake.Idag hade jag föresten två långa håltimmar pga inställda lektioner. SÅ DRYGT. Vill hellre sluta tidigare än värsta hoppet mitt på dagen. Men jag och några kompisar gick till Myrorna och jag köpte en jättefin kavaj i höstiga färger och en caffe latte färgad kofta med guldiga knappar,så tjusig. Sammanlagt för 95 kr. Så värt. Förövrigt har jag ritat en cykel på min handled och just nu lyssnar jag på Manu Chao. Älskar den här låten. Så himla sommrig på nå vis. Annars så överlever jag knappt vardagen,lite för mycket skolarbeten bara. Lite för mycket som sakt. Jag går ju en estetisk linje,bild och form. Jag trodde inte den skulle vara slapp,men jag trodde inte den skulle vara såhär krävande eller vad man ska säga. Men jag trivs. Det gör jag. Stormtrivs tillochmed. Så det är ju bra. Fast jag är lite rädd för min ena bildlärare. Eller inte rädd,men har väldigt stor respekt. Man vill INTE komma försent till hans lektioner,eller glömma läxan eller något sånt. Absofuckinglutly not. Nej men nu måste jag fortsätta gnugga mina geniknölar och jag klarade inte omprovet i matematik och jag tror jag avlider men jag har mig själv att skylla. Men nu ska jag återgå till den kaosartade ordningen. Hej så länge.

(jag ska inte vaccinera mig mot svininfluensan imorgon.)


Vill känna pulsen från stan igen.

Har tillbringat gårdagen och mestadels av tiden idag i soffan i vardagsrummet. Jag är lite sjuk och jag har ganska tråkigt mellanåt. Jag har sex and the city marathon med mig själv och jag lyssnar på bob hund.Igår snöade det och jag trodde jag skulle dö.Jag är inte förtjust i snö. Ursch. Mamma sa att det skulle bli värre idag. Men det är inte ens vitt på marken. Himlen är däremot vit. Träden här utanför är så tragiskt mörka och för ett ögonblick ser utsikten från mitt köksfönster ut som ett gammalt svartvitt fotografi. Även fast himlen är vit är den en deprimerande syn. Fast det förstås,jag har faktiskt bestämt mig för att inte ta vaccinet mot svininfluensan. Och idag är det fredag och jag har inga spikade planer,fast jag är ju lite sjuk så det blir nog idol. Nej,nu ska jag göra iordning te eller något och kolla på film. Vad annars liksom.

fick föresten MVG på den muntliga bokpresentationen jag gjorde. Sånt är alltid kul.

眠り

Idag gick jag till min syokonsulant och sa något i stil med att "hej jag vill sluta på spanska steg 3"
jag fick en ankät och den är nu ifylld med min spretiga handstil och signerad av min käre moder
så nu är jag fri från spanskalektionerna.Men minus 100 poäng och meritpoäng som ärligt talat känns ganska viktigt.
Har omprov i matematik på onsdag,ska sitta i aulan kl 15-17.
Sen så har jag min första bildinlämning på onsdag(!!!)
är inte klar med alla bilder + två bildrelaterade texter man ska skriva.
(bildinlämning = helt enkelt lämna in alla bilduppgifter vi arbetat med hittils.)
Annars idag så sprang jag till bussen som vanligt,åt mjukpepparkaka till lunch och en person som jag inte trodde skulle heja på mig hejade på bussen.
Nu ska jag fortsätta lite på min engelska muntliga bokpresentation som ska redovisas imorgon. Måste ju förbereda mig litegrann iallafall.

såhär känns det.

hedi slimane


RSS 2.0