sluta tramsa börja transa!

sitter här med en regnbågsfärgad sarong virad runt kroppen och en turban på huvudet. ska snart steka falafel och koka pasta. tar 18.25 tåget med tinos till uppsala för att fira finisarna erik och moa! erik fyller 19 idag! och moa blir 17 snart. födelsedagspresenten blir min närvaro. Hahaha nej men seriöst. Tror det blir supernajs häng!! Är pepp! Kommer folk som jag inte träffat på ett tag. Har inte träffat moa sen demonstrationen mot minkfarmar i sölvesborg i början av september då jag ej kan påstå att jag tar mig till stockholm speciellt mycket. Åker dock hem inatt då det imorgon ordnas en superspexig pälsdemo utanför en butik som säljer pälsdetaljer. Päls är mord,aldrig mode. Och glöm inte att päls bärs av vackra djur och fula människor. Hursomhelst imorgon kväll är det den Stora transveganska kill-festen hos lotta. Yeah,är pepp! Ska transa! Sist jag transade var innan valet. Längesen! Och på söndag kl 14 är det pysseldag med grön ungdom. Vi ska planera,snacka,brainstorma,peppa och fixa inför kampanjen. Kampanjuppstarten är nästa helg i Eskilstuna. Är pepp på det! Kommer bli supernajs. nej nu ska jag fortsätta lyssna på devendra banhart och koka spaghetti och måla läpparna röda och byta ut min sarong mot något annat plagg.



-andningspaus-

Ni som hör rop på hjälp när ingen annan hör det,
gör det ni gör och aldrig får nåt för det,
låter ni bli finns ingen annan där som gör det.

Ni är inte vackrast i världen.
världen är vackrast i er.
Och det är inte i era ögon
det är i vad ni ser.

Åh, hur ni lyckas inspirera
få mig att vilja orka mera,
utan att jag känner mig sämre
eller måste prestera.
Åh, hur ni lyckas exaltera
få mig att orka vilja mera
det hörs på era röster
det lyser i er när man ser er

Så ni är vackrast i världen
världen är vackrast i er
Och jag ser det i era ögon,
där ser jag vad ni ser.



lyssna!

och jag gör andra saker än att ta tag i skolan. idag åkte jag till uppsala med tinos och vi gick på djurrättsalliansen uppsalas vegancafé. åt god soppa och äppelpaj och hängde med trevliga människor. när vi kommer in genom dörren till lokalen säger gustav "woho finbesök från gävle!" kramade om sara och ibland vill jag bo i uppsala. hängde senare i GUlokalen med GUuppsalafolk! Åh,skrattade typ till tårar!!! imorgon är det pälsdemo och grönungdom-möte! + fixa med vargskyltarna som står utplacerade lite här och var i gävle med vargvänliga budskap å fakta. Helgen som var va fylld med aktivism. Gjorde pälsplakat,var med på en manifestation mot vargjakten,tre timmars pälsdemo,vargskylts-pysslande,dumpstrade med henke och fick med massa ost (philadelphia och mindre "fin"ostar,brödbrödbröd,bullarbullar,gifflargifflar,ostkaka och chokladbollar och massa färdigmatförpackningar) Jag och henke promenerade genom stan klockan var strax över 02.00 och vi bar 5 proppfyllda matkassar! Yeah!! Och ååh. Massa annat som jag ej kan skriva här! Kollade iaf på Whale Wars och Earthlings också. Earthlings var den bästa film jag någonsin sett,se den. Gör dig själv,mig,alla andra på denna jord en tjänst. SE DEN! se den. se den. se den. du kommer vilja gråta för att det är så hemskt och du kommer gråta hejdlöst och vilja skrika och slå och bita och svära högt som FAN och ba vilja ta en kulspruta och meja ner varenda människa. Men gör det inte. Be the change you wanna se in the world. Jag borde sova nu. Mm. Jag gör det. Ska bara lyssna lite mer på Emil och äta en banan. Åt världens godaste soppa,sa jag det? Den var supergod. Kryddigt stark men inte "too much". Rökelsen som jag har i mitt rum just nu. Aah,luktar ljuuvligt! Och nästa vecka ska jag på en transvegansk killfest hos lotta där jag ska transa! woho! och dan efter ska jag till uppsala där erik och moa har en gemensam födelsedagsfest. ska bli fint! jag gillar moa erik och lotta. fina människor tycker jag. inspirerande. och jag är en liten nyfrälst (?) vegan så. Måste bara säga ni kära som tvivlar på veganism. FUCK SCAN BLI VEGAN! puss

ps. Jag är inte så deppig längre. Det går mot ljusare tider och mina vänner är underbara och jag och amanda ska ha den finaste sommaren ihop. urkultbiljetterna beställda! åh. jag funderar föresten på att bli nykterist. dock ej straight edge. vattenpipa! nej. NU: sömn. Imorgon: En ny,BRA dag! Woho!


RSS 2.0