I det skoningslösa ljusrörsljuset kom beslutet om slutet för dig och mig

Idag har jag legat i min säng och löst korsord,sen så åkte jag ner på stan och köpte ett par träningsskor.
Sen mötte jag upp Sanna och vi gick på Step på Friskis&Svettis.
Det var roligt men ganska jobbigt. Men nu är jag hemma och förra helgen var jag i Uppsala. Det är verkligen en stad jag skulle vilja bo i. Jag är helt förälskad. Om Uppsala vore en människa skulle jag gilla allt personen gjorde på facebook och jag skulle alltid smsa Godnatt och alltid smsa Godmorgon. Uppsala som människa skulle visserligen tycka jag var lite småjobbig,men det skulle den få leva med. Så länge jag fick leva med den.

Men nu ska jag äta lite jordgubbar med lite yoghurt till,så himla gott förövrigt.Ska kolla om det finns något roligt på Svt Play.

___foto:jag 

jag och min syster gick långpromenader med min farmorsysters hund Bundi. Vilket resulterade med att jag fotograferade gatuhörn och träd medans Bundi lekte i snön.


(malaysia,dina kritvita stränder och turkosa hav har hackat sig in någonstans mellan nyckelbenen och revbenen-och stannat kvar där)


___foto:jag

saknar det olagligt mycket. jag och min lillasyster på bilden.


No/time/for/us

Om 2 dagar börjar skolan igen.
Orkar inte.
Har precis ätit upp haloumin från igår och filmen jag kollat på tog precis slut.
Broder Daniel Forever filmen för ungefär sjuttionde gången.
slänger upp trailern till filmen.




finaste låten.
 (jag var inte där,jag var lika pank som råttorna i kloakerna och jag låg hemma och grät i min säng och jag tror det var då jag kom underfund med att jag var född i fel stad i en fel tid.)
men nu ska jag dricka upp mitt chaite och måla naglarna svarta.
adios

(i love you) for sentimental reasons

På nyårsafton kl 00:00 hamnade jag i ett badkar med två av de finaste människorna jag vet. Vi låg där och skrattade och jag dokumenterade det med min gula analogakamera.2010 firades in med denna låt i högtalarna och min kompis spontan-klippte mitt hår mitt i natten. Annars nu på jullovet har jag hunnit med å fikat hundra gånger om och köpt en snygg t-shirt med black beauty-tryck från Myrorna för bara 35kr. Jag har haft O.C marathon och tappat bort mitt skissblock och hittat mitt skissblock.Sen så ligger jag i min säng och dricker orientaliska te-sorter och läser Vagabond dagarna i ända.
Sen så har jag bokat in så att 22 januari ska jag åka till uppsala och stanna där tills 24. det ska bli trevligt,ska passa på att fotografera mycket! Nej nu ska jag gå och tvätta håret i handfatet och sedan sova,ska på frukostmöte imorgon klockan 10:00 med några kompisar.
Och på månag börjar skolan igen,och jag tror jag aldrig ätit så mycket snabbnudlar under en sån här kort period någon gång i mitt liv. men någongång ska ju vara den första. förövrigt saknar jag sommaren så fruktansvärt mycket. det är galet hur man kan sakna en årstid.


___foto: jag


RSS 2.0